U hoeft niet in te boeten aan kwaliteit als u uw voorraad kunt beheren

Een jaar op voorhand grote bestellingen plaatsen en nooit zeker zijn van de kwaliteit van de uiteindelijke levering kan een financiële en logistieke nachtmerrie zijn. Gelukkig kan B&C die druk wegnemen. We stellen namelijk onze 25 jaar lange ervaring in productontwikkeling en supply chain management tot uw dienst, zodat u uw klanten zonder enig risico stijlen van topkwaliteit kunt aanbieden. En in deze onvoorspelbare tijden is dat een heuse troef.

Kwaliteit door ontwerp

Sinds we in 1997 begonnen zijn met de creatie van stijlen, hebben we ervoor gezorgd dat elk product dat we leveren, aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Niet alleen wat het eigentijdse ontwerp ervan betreft, maar ook de pasvorm, de gebruikte stof en het oog voor afwerking en detail. Van T-shirts tot jassen, we innoveren, testen en controleren de productie zodat u steeds kunt vertrouwen op de kwaliteit van uw collectie.

De juiste stof voor elke stijl

De stof van een model bepaalt hoe het eruit ziet, hoe het aanvoelt en hoelang het meegaat. De keuze van de juiste stof is dan ook heel belangrijk voor ons. We zorgen er altijd voor dat de stof het productontwerp en de pasvorm verbetert. Maar wat nog belangrijker is, is dat we elke stof testen op duurzaamheid, consistentie en geschiktheid voor opdruk, omdat we weten hoe belangrijk hoogwaardige personalisering is.

Traceerbare kwaliteit

80% van onze productie komt van slechts 11 fabrieken, stuk voor stuk langetermijnpartners die werken volgens strikte productierichtlijnen. Ons lokale team in Azië bezoekt hen dagelijks en voert regelmatig kwaliteitscontroles uit op de productiereeksen om te verzekeren dat de kleuren, maten en afwerking voldoen aan onze specificaties. Het is meteen onze garantie dat de stijlen die u kiest, ook beantwoorden aan de kwaliteitsnorm die u verwacht.

Geen MOQ, snelle levering

B&C biedt u een uitstekende kwaliteit voor uw collectie, zoveel is zeker. Maar we bieden u ook flexibiliteit. Zo is er geen minimale bestelhoeveelheid (MOQ). U kunt dus uw collectie en uw voorraad beheren op basis van uw verkoop. Dat betekent geen zware financiële investeringen, minder dozen in uw opslagruimte en veel minder kortingen of verspilling aan het einde van het seizoen.

We hebben meer dan 20 miljoen stuks in voorraad in Europa, die klaar zijn om binnen de 24 uur aan uw deur te worden geleverd door een van onze 53 groothandelaars.

Daarom hoeft u niet in te boeten aan kwaliteit om uw bedrijf winstgevend te houden!

Ontdek de collectie